Veckans låt, v. 19

My Chemical Romance - The Light Behind Your Eyes
Japp, ni ser rätt, veckans låt är en MCR-låt! När jag var tolv/tretton upptäckte jag detta band och herregud vad jag älskade dem. De flesta har väl som tonåringar något som de älskar mer än livet själv och som man dyrkar som en gud (/som gudar). För mig var det My Chemical Romance. Jag målade till och med deras logga i mitt tak.
  Tidigare i år berättade de att bandet skulle splittras. Det är såklart lite sorgligt när de betytt så mycket för mig, men helt förståeligt. De hann dock släppa fem olika singlar (med två låtar på varje) från i höstas till innan de slutade som band.
Veckans låt kommer från singel nummer tre och är en rätt lugn låt. Jag har i de sju år (herregud, jag är gammal) jag lyssnat på dem helst lyssnat på deras mer fartigare låtar, men den här låten är superbra och passar verkligen som en lugn låt (fast den kommer igång i typ mitten så kanske inte klassas som lugn?). 
 


Anki

Minns din MCR period men har precis för mig att jag målade rätt mycket av loggan i taket :-))) fast du var bra på att veta hur du ville ha den :-)

Svar: Men för sjutton. Du lät mig ju inte hjälpa till din perfektionist! (;
Frida Liljeberg

2013-05-12 @ 22:17:34
Beatrice

My Chemical Romance in my heart <3

2013-05-12 @ 22:33:14
URL: http://emightesss.blogg.se
Embla Nilsson

Haha asså herregud... ibland när man ser bilderna från oss under "den tiden" så undrar jag vad vi tänkte med :D

Svar: Äh det var väl inte så farligt. Vi tyckte ju att det var fint då så det är lugnt. Skulle inte byta ut den perioden i mitt liv (:
Frida Liljeberg

2013-05-13 @ 00:09:49
URL: http://zealandembla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: